"Rá kellett jönnöm, hogy  amit elképzeltem, és ahogyan elképzeltem  az csak egy módon válhat valóra: ha önálló vállalkozásba kezdek."

 

280 Ft egy perc fiatalodásért,

a LIFTMEE LED MASK fotorejuvenációs

kezelés csomagban

 

A LIFTMEE LED MASK fotorejuvenációs kezelés hatásosságát nemcsak magamon tapasztaltam meg, hanem azok a vendégeim is felfedezték, akik bennem bízva vállalták az első kezeléseket. Mindenkit meglepett, hogy már egy kezelés után is milyen változások és javulások léptek fel arcbőrükön. Még napokkal később is érezhető a fényterápiás kezelés jótékony hatása.

Azonban lehetnek bármilyen magas minőségűek a kezelés közben használt kozmetikai termékek, lehet bármennyire is innovatív, új fejlesztésű az eszköz, azért mindannyian tudjuk: tartós és nagymértékű javulás csak többszöri kezeléssel érhető el.

Éppen ezért tovább gondoltam és bővítettem az alap kezelést (erről itt olvashatsz), majd csomagba helyeztem, hogy megkönnyítsem a döntéseteket. Így jutottam el a következő ajánlatomig:

 

 

280 Ft egy perc fényterápiás fiatalodásért!

LIFTMEE LED MASK fotorejuvenációs 

anti-aging kezelés csomagban.

Öt kezelés sorozatban, négy áráért!

 

 

Mivel több a csomagba foglalt kezelés az alap kezelésnél? Hogyan is jön ki a 280 forint egy perc fényterápiáért?

A kezelés fő menete természetesen egyezik a Wellmaxx fényterápiás kezelés előírt protokolljával, amelyben 10 + 40 percig kerül felhelyezésre a led maszk. A bővített kezelés során felkerül a led maszk 10 percre a dekoltázsra, és 10 percre a kézfejekre is. Így a kezelés során 70 percig élvezhetitek a fényterápia különleges hatását.

 

 

A sorozat öt kezelésből épül fel, tehát összesen 350 perc fényterápiás kezelésben részesültök. Ám most jön a legfontosabb rész: az öt kezelést ebben a kezelési csomagban négy kezelés áráért vásárolhatjátok meg.

 

Tehát NÉGY kezelés áráért

ÖT teljes, LIFTMEE LED MASK

fotorejuvenációs kezelésben részesülhettek.

 

Ha utána számoltok, akkor nektek is kijön a szerintem nagyszerű ár/érték arányban lévő egyedi ajánlatom. Négy kezelés árában (98 000 Ft) ÖT KEZELÉS, azaz 350 perc fotorejuvenációs terápiában részesültök.

Természetesen a teljes kezelés minden alkalommal több, mint a felhelyezett Led maszk alatt töltött idő. Ahogyan az alap kezelés leírásában olvashattátok, a kezelés teljes időtartama 90 perc, ami kiegészül a kétszer 10 perces kezeléssel a kézfejen és dekoltázson. Így a teljes anti-aging kozmetikai kezelés közel 120 perc, azaz két óra pihenés, relaxáció, szépülés, fiatalodás.

A LIFTMEE LED MASK fényterápiás csomag megrendelésével kapcsolatban keress telefonon, vagy vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, facebook profilomon keresztül.

Ne feledd:

 

280 Ft egy perc fényterápiás fiatalodásért!

LIFTMEE LED MASK fotorejuvenációs 

anti-aging kezelés csomagban.

Öt kezelés sorozatban, négy áráért!

 

 

 

Két kezelés között minimum két hétnek el kell telnie. Az LIFTMEE LED MASK fotorejuvenációs csomag ajánlati ára csak akkor érvényes, amennyiben az első kezelés alkalmával a teljes vételár kiegyenlítésre kerül.

 

twitter share

Visszajelzések:

 •      

  Öt csillag!

  Reka Nagy

   
 •      

  Dettikénél szakmailag és emberileg is a maximumot kapom. Minden kedves Barátomnak, Ismerősömnek szívből ajánlom. Mert Nektek is a legjobb jár! :)

  Henriette Filcsik

   
 •     

  Nagyon jó szakember a Detti, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

  Ildiko Ballok

   
 •     

  Reisz Gabriella

   
 •      

  Dettinél egy kezelés feltöltődés, kikapcsolódás, szépülés, fiatalodás! Az az idő, amit nála töltök, rólam szól; enyém a figyelme, az ideje, a szakértelme. Igényes a munkájára és a kozmetikumokra, amikkel dolgozik. És imádom, hogy mindig újít, nyitott az újdonságokra!
  Mindig jó érzéssel jövök ki, még a gyanta után is! Ajánlom mindenkinek!

  Brigitta Vereczkei

   
 •      

  Öt csillag!

  Kata Rozsas

   
 •      

  Az egyik legkiválóbb szakember! Emberileg, szakmailag is megbízható, korrekt........ és mindent a vendégért elképzelése felülmúlhatatlan!

  Marta Bartus

   

Kapcsolat:

Telefon: + 36 20 394 0002

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Back to Top